MALATYA / YEŞİLYURT - Toki İmam Hatip Ortaokulu

Toki İmam Hatip Ortaokulu

Adres
YAVUZ SELİM MAH. SAKİNLER SK. TOKI IMAMHATIP İLKOKULU BLOK NO 10/1 İÇ KAPI NO 1 YEŞİLYURT / MALATYA
Vizyon
Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Toki İmam Hatip Ortaokulu Olarak: Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.
Başarılar
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde düzenlenen "Geleceğin Gözüyle Güvenilir Gıda Resim Yarışmasında" okulumuz 5/E sınıfı öğrencisi Şüheda KARACAN birinci olmuştur.
Öğretim Şekli :Normal öğretim
8:20-15:50 Pazartesi 8:20-14:55 Salı Çarşamba Perşembe Cuma
Arapça, İngilizce
Belediye otobüsleri ve minibüsler ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yavuz Selim Mahallesi Sakinler Sokak No:10/2 YEŞİLYURT/MALATYA
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Malatya Merkezde olup şehir merkezine 6 km uzaklıktadır. TOKİ otobüsleri ile ulaşım rahat bir şekilde sağlanmaktadır.
Masa tenisi ekibimiz doğu anadolu birinci olmuştur.